Tekst

€uro-Radicalen!

Europa uit de NAVO
Willen geen schijndemocratie maar een echte !!
 

Een complotdenker kijkt verder dan de neus lang is !

 
x


Om even wat recht te zetten: “Complotdenker” is een eretitel die aangeeft dat je geen kuddedier bent maar een echte scepticus. Een “Revisionist” is iemand die zijn/haar visie  t.o.v. de geschreven geschiedenis even sceptisch instelt als de “Complotdenker” naar de actualiteit kijkt. Oh ja.... Neo-nazi’s zijn vaak Revisionist, maar iedere Revisionist is geen neo-nazi. Maar dit verschijnsel maakt het “De Andere kant” makkelijk om Revisionisten in een bepaalde hoek te drukken.

machtselite
De machtselite is totaal niet geïnteresseerd in democratie! Zij vinden dat alleen maar lastig. Het “onwetende volk” is voor hun het probleem en daar tegen wil de elite in opstand komen. Zo schrijft het blad Foreign Policy. FP is het vakblad voor lieden op het niveau van ministers, staatssecretarissen en Kamerleden, die zich met internationale politiek bezighouden.
democratie
Reinhold Nieburh (1892-1971) heeft veel invloed gehad op het politieke denken in de USA, is door zowel John McCain en Barack Obama vaak geciteerd. En hij schrijft: “Democratie is een noodzakelijke illusie”. Het werkelijke doel is het volk te infantiliseren, het apathisch te
massapsychologie
maken.
Gauck
Joachim Gauck, de president van Duitsland zegt openlijk: “De elite zijn in het geheel niet het probleem, het volk is op dit moment het probleem!Harold Lasswell(1902-1978) Grondlegger van de hedendaagse politieke wetenschap, met name de politieke psychologie, zegt: “Meningsmanagement is goedkoper dan geweld” En dan kennen we nog een zekere heer Joseph Samuel Nye die het handboek voor politici schreef genaamd: Soft Power. Ney is politiek
soft power
wetenschapper, legde samen met Robert Keohane de basis voor het Neo-Liberalisme. (Ook zoiets waarmee we niet zo blij
nudge
hoeven te zijn) Maar Soft Power wordt door politici veel geraadpleegd “om ons domme schapen in de kudde te houden” evenals het boek Nudge van de Obama-adviseurs Cass Sunstein & Richard H. Thaler. De machts-elite krijgt het benauwd van ons “Complotdenkers” / “Dwarsdenkers” / “Complot-theoretici” en “Revisionisten”.

Men beraamt dus tegenacties. Denk daarbij aan:

 1. Opsommingsteken “Debunking”. Ofwel het belachelijk maken van “onze bedrijfstak” nl. de Alternatieve media - de wereld van de Complotdenkers en Revisionisten.

 2. debunking Onze “bedrijfstak” wordt gecriminaliseerd met de beschuldiging dat we “Fake News” brengen
  9/11
  , nep nieuws dus. Alsof
  vijandsbeeld
  de Reguliere massamedia dat niet doet.
 3. x “Gecontroleerde Oppositie” ligt ook voor ons als ijzer in het vuur. We mogen die zien als “infiltranten” die ook ons soort nieuws brengen, zich quasi aan onze kant scharen, maar hun berichtgeving is zeer twijfelachtig. Judy Wood met haar 9/11 verhaal “Where did the towers go?” zou zo’n iemand kunnen zijn. Enige voorzichtigheid met haar conclusies lijken geen overbodige luxe.

 4. farmaceutische mafia
  parlement
  Een vijandbeeld. Uiteraard hebben ze iemand nodig die ze overal de schuld van kunnen geven. Een vijandbeeld vormen dus. En dat is uiteraard... U raadt het al..... Rusland en Poetin.
  Opsommingsteken
  Rusland wordt beschuldigd van hacken en RT van het brengen van “Fake News”. Alsof de NSA en de CIA alleen eigen burgers afluistert en CNN het ware evangelie brengt.
 5. regeerakkoord Aanpraten van defaitisme is eveneens een effectieve truc. Men vertelt ons dan: “De wereld is zodanig doorspekt van complotten dat er niets meer aan te doen valt”. Kijk dan zijn we weer precies bij het eind- doel van de politieke massa-psychologie en dat is APATHIE.


Mogelijk heeft U hier iets aan:

farmaceutische mafia

Onze Westerse wereld kent in de regel de zgn. Representatieve Democratieën als regeringsvorm. En die ziet er zo uit... kijk maar naar het onderstaand plaatje.


Opsommingsteken


Met dien verstande dat de Stille Krachten op de achtergrond gesaneerd zijn tot een kleinere groep die we oligarchen noemen, t.w.:

 1. OpsommingstekenDe Farmaceutische Industrie

 2. Zuid HollandDe Financiële Wereld

 3. Noord BrabantDe Olie-industrie

 4. Oekraine niet in de NAVOHet Militaire Industriële Complex (MIC)

 5. OpsommingstekenDe Georganiseerde misdaad


oliedollar
Representatieve Democratieën gaan helaas geleidelijk over naar Oligarchieën. D.w.z. een beperkte club van de elite deelt de lakens uit en de politici mogen dat aan het volk verkopen. Verkiezingen en kabinetsformaties zijn tot volksvermaak verheven en moeten de schijn wekken dat we als kiezers inderdaad invloed hebben. Wat men er niet bij vertelt is dat de machtselite allang de grote richtlijnen voor dat regeerakkoord voorbereid hebben. De Europese Commissie bepaalt de marges waar binnen geregeerd mag worden. Het is alleen een kwestie van de poppetjes zoeken die het vuile werk willen opknappen zoals op de afbeelding hiernaast schematisch is weergegeven. En wie in dat geheel braaf meewerkt wordt een prachtige baan in het vooruitzicht gesteld.


Hoe deze groeperingen zich als machtselite kunnen manifesteren leggen we U als volgt uit:


De Farmaceutische Industrie:
Opsommingsteken

Ook wel de Farmaceutische Maffia genoemd. Manifesteert zich middels

 1. OpsommingstekenDe Universiteiten

 2. OpsommingstekenDe VN middels de World Health Organization (WHO)

 3. OpsommingstekenDe lobby in de politiek, vooral in de EU.

 4. OpsommingstekenDe vele NGO’s, waaronder vrijwel alle patiëntenorganisaties.

 5. FrieslandDe verwantschap met de chemische- en levensmiddelenindustrie.

 6. GroningenPenetratie in de zorg in zijn algemeenheid.

Heeft een tegenovergesteld belang bij gezonde mensen.


De Financiële Wereld:

Waarin de FED de hoofdrol speelt, laat zich gelden door:

 1. DrentheDe US$ als wereldvaluta te beschouwen waaraan de meeste valuta gekoppeld zijn.

 2. OverijsselAls internationaal machtsmiddel door het IMF en de Wereldbank

 3. FlevolandDe US$ is gekoppeld aan de olie die bij een ander in de grond zit.

 4. GelderlandDe schulden van de overheden bij de grote geldschieters
  Utrecht

 5. Noord HollandBeïnvloeding van geldstromen van en naar
  Zuid Holland
  bedrijfsleven en particulieren
 6. ZeelandGemanipuleer door de financiële vrijstaten als Vaticaan, BIB, City of Londen , etc.

 7. Noord BrabantManipuleren van waarden van valuta, goudprijs, etc.

 8. LimburgZe vormt in alle westerse landen een staat binnen een staat.


Het Militaire Industriële Complex (MIC): Is sterk gefocust op:

 1. Begin-paginaBestedingen door overheden

 2. Links - Video’s & DownloadsWapenexport naar conflict gebieden

 3. Oekraïne niet in de NAVOVijandbeelden, spanningen, wapenwedloop, oorlogen


 1. Sabeldans om de wereldmachtMiddels de wapen export is het MIC een belangrijke werkgever waardoor overheden gemanipuleerd kunnen worden.

 2. Europa en de vluchtelingenHeeft hierdoor een grote invloed op de buitenlandse politiek

 3. Soevereiniteit EuropaDe wapenindustrie ontvangt thans subsidie van de EU waarmee de militarisering van Europa een feit is.

 4. Mh17: Waarom Nederland ?Heeft vanwege spionage- gevaar of behoefte nauwe banden met geheime diensten.

 5. Coup TurkijeHeeft belangen bij oorlogspropaganda en daarmee invloed op media en amusementsindustrie.


De Olie-industrie heeft invloed door:
Complotdenkers

 1. OpsommingstekenKoppeling US$ aan olie die bij een ander in de grond zit wat een militaire garantie vereist.

 2. OpsommingstekenOlie & gas moet dus vervoerd worden wat Infrastructuur & Geostrategie vereist, eventueel militair afgedwongen.

 3. OpsommingstekenOlie is de basis-grondstof voor veel andere stoffen, en dus heeft deze bedrijfstak de chemische industrie in haar binnenzak.

 4. OpsommingstekenBrandstofaccijnzen zijn wereldwijd een bron van inkomsten voor de overheden waarmee de vraag en aanbod verhouding wordt beïnvloed.

 5. OpsommingstekenDe Rockefellers zijn sterk vertegenwoordigd in de olie-industrie.


Georganiseerde misdaad en aanverwanten

 1. OpsommingstekenBuiten het gezichtsveld van het publiek zijn een aantal krachten actief die een bijzondere invloed hebben op het economisch / financieel en maatschappelijk functioneren van onze geciviliseerde wereld.

 2. OpsommingstekenDaaronder: De Georganiseerde misdaad die zowel ondergronds als bovengronds bezig is.

 3. OpsommingstekenBovengrondse activiteiten zijn mogelijk geworden door witwaspraktijken en activiteiten vanuit belastingparadijzen als Lichtenstein, Andorra, Kaaiman eilanden etc.

 4. OpsommingstekenVerder zijn ze actief in:

 5. OpsommingstekenHet corrumperen van ratingbureau’s, accountancy, advocaten, aanklagers en rechters, beleidsmakers, etc.

 6. OpsommingstekenWat houdt Joris Demmink geheim ? Kinderprostitutie met welke politici als klanten....?

 7. OpsommingstekenDe EU-commissie staat bekend om corruptie en klokkenluiders aldaar worden “afgeschoten” / monddood gemaakt.

 8. OpsommingstekenCIA en anderen hebben speciale teams voor het chanteren van politici die hier in Nederland eveneens zeer actief zijn. Reeds in 1995 waarschuwde ex-FBI onderzoeker voor een diepere staat die het voor het zeggen heeft en de politici middels chantage aan de lijn hebben.

Maar toch.... Relativeer eens
.....

Wij Complotdenkers, Complot-theoretici en Revisionisten, die de alternatieve media volgen, weten dat er een staat binnen een staat regeert en de politiek met de zgn Democratie  slechts als decoratie dient.

Toch zal die diepere staat niet het eeuwige leven hebben, ook de diepere staat kent zijn zwakke plekken.

Ze streven geen van allen nobele doelen na, hebben allen een eigen agenda, zijn geen van allen afkerig van smerige praktijken, zij geen van allen bereid de macht met elkaar te delen. Bovenstaand overzicht maakt dit nog eens duidelijk.

Dit constaterende mogen we tot de conclusie komen dat wij - complotdenkers - t.o.v. die diepere staat beslist niet in een hopeloze positie verkeren.

 1. OpsommingstekenWij hebben onze eigen specialismen, alleen nog niet goed gebundeld. Daar kunnen we wat aan doen.

 2. OpsommingstekenOnze communicatielijnen met het publiek zijn korter en flexibeler, alleen nog niet professioneel opgezet. Daar kunnen we wat aan doen.

 3. OpsommingstekenOnze invloed op de politiek is thans niet waarneembaar, maar het aankomende talent in de politiek kunnen we bewerken op een correcte manier. En daar kunt U wat aan doen!


Wat U kunt doen...!!


 1. OpsommingstekenBrieven schrijven

 2. OpsommingstekenCorrecte brieven, respectvol, niet anoniem, juist gefrankeerd versturen naar de woonadressen van de ontvangers.

 3. OpsommingstekenDie partijleden zijn aan de basis van hun mogelijke politieke carrière, dus b.v. gemeenteraadsleden.

 4. OpsommingstekenBepaal uw keuze aan de hand van een “google-onderzoek” naar de beoogde ontvangers. Dit onderzoek kunt U zelf doen.

 5. OpsommingstekenLaat de voorkeur uitgaan naar die personen waarbij U een positief gevoel heeft. Iemand die U best wel graag als buurman of buurvrouw zou willen hebben......

 6. Opsommingstekenen lid zijn van een politieke partij van die meeheulen met de machts-elite. Dus CDA, CU, D66, GL, PvdA en VVD.

 7. OpsommingstekenKies voor die gemeenteraadsleden die ook heel goed ZONDER de politiek kunnen leven.

 8. OpsommingstekenDe ontvangers hoeven niet perse in uw gemeente te wonen.


 1. OpsommingstekenWat schrijft U ?

Onder deze knop vindt U een concept-tekst in MS-Word. Het staat U geheel vrij om van deze tekst af te wijken en aan te passen naar uw stijl, gevoel en bezorgdheid. Schrijf vanuit uw hart.


Klik aan voor concept-brief.      
http://www.euroradicalen.eu/documenten/14%20Complotdenkers.doc 1. OpsommingstekenWaar vindt U de adressen ?

Onder deze knoppen vindt U een internetsites van de diverse gemeentes die de privé-adressen van de raadsleden openbaar maken.

PS. Nog veel gemeenten moeten de nieuwe samenstelling van de gemeenteraad nog op hun site verwerken. Sommige gemeenten vermelden helemaal geen raadsleden meer. Medio de maand mei volgt een update van deze site.


Frieslandfriesland.html
Groningengroningen.html
Drenthedrente.html

Overijsseloverijssel.html
Flevolandflevoland.html
Gelderlandgelderland.html

Utrechtutrecht.html
Noord Hollandnoordholland.html
Zuid Hollandzuidholland.html

Zeelandzeeland.html
Noord Brabantnoordbrabant.html
Limburglimburg.html


VEEL SUCCES!!


 
https://www.youtube.com/watch?v=cqUaUNXJQo0
Begin-paginacontact.html
Links - Video’s & Downloadslinks.html

Thema’s

Oekraïne niet in de NAVOoekraine-navo.html
Sabeldans om de wereldmachtSabeldans.html

Europa en de vluchtelingenVluchtelingen.html
Soevereiniteit EuropaSoevereiniteit.html

Mh17: Waarom Nederland ?Mh17.html
Coup Turkijecoup-turijke.html

Complotdenkers
 
 
Voor een democratisch en soeverein Europa!!